Brabant Asperge Genootschap

 

Asperge-wijnverkiezing 2021

Het Brabants Asperge Genootschap meldt zich, traditioneel in het begin van het jaar met de opstart van het naderende aspergeseizoen.

Traditioneel doen wij dit met de verkiezing van de :

Wijntrofee Vrijst
 

 

Aspergewijn 


van het


Brabants Asperge Genootschap 

welke zal plaatsvinden op:  dinsdag 23 februari as.

Als gevolg van de Corona- pandemie hebben we ditmaal moeten kiezen voor een gewijzigde opzet tw. de ingezette wijnen worden in een blinde proeverij gekeurd en beoordeeld door een selecte groep van onafhankelijke wijndeskundigen, welke geen enkele binding hebben met de deelnemende wijnimporteurs en derhalve volledig onpartijdig hun opinie en score weergeven.

Aan de hand van het totaal van hun scores zal er een winnaar naar voren komen welke het predicaat:


ASPERGEWIJN  2021

van het Brabants Asperge Genootschap

mag dragen.

Er zal dus geen proeverij plaatsvinden met de deelnemende wijnvertegenwoordigers en evenmin een openbare proeverij plaatsvinden met onze leden zoals dit in het verleden het geval was.

De winnaar zal telefonisch door de voorzitter van het Genootschap op de hoogte worden gebracht van winning en overige deelnemers krijgen uitslag en score per e-mail of brief.


Vorige winnaars van deze competitie:

Bent u benieuwd welke wijnimporteur eerder de eer heeft gehad om deze trofee mee naar huis te nemen, kijk dan in het overzicht  winnaars aspergewijn-verkiezing