Brabant Asperge Genootschap

 

Lekkerste Aspergeham 2021

De voorgaande verkiezingen van “Dé Lekkerste Aspergeham” waren een groot succes met veel inzenders en publiciteit. In 2021 gaat het Brabants Asperge Genootschap weer een verkiezing organiseren van de:

Lekkerste Brabantse aspergeham 2021

 

BILD0193


Het Brabants Asperge Genootschap is van mening dat er ook hier veel onderscheidende en wisselende kwaliteiten te vinden zijn. Opzet van deze verkiezing is om uit de willekeur van aangeboden gekookte (Coburger vorm) achterhammen jaarlijks de beste cq lekkerste Brabantse ham te kiezen door middel van een blinde keuring.

Doel hiervan is om deze verkozen “lekkerste Brabantse ham” aan te bieden aan de bij het Genootschap aangesloten huisverkopende aspergetelers en aspergerestaurants, zodat zij deze ter verkoop aan hun klanten en gasten kunnen presenteren.

Het betreft een “blinde” keuring door onafhankelijke en gerenommeerde keurmeesters, zonder vermelding van herkomst of deelnemer, beoordeling/keuring vindt plaats op:  woensdag 17 februari 2021.

( de datum is voorlopig onder voorbehoud )


Wij nodigen dan slagers uit Noord-Brabant uit voor deelname aan deze verkiezing. De hoofdprijs is een wisseltrofee, welke de winnaar als promotie-item mag gebruiken en een jaar lang in zijn verkoopruimte mag zetten.

Deelname is gratis voor slagers welke lid zijn van het Brabants Asperge Genootschap.

Meer info betreffende deelname bij ons secretariaat: info@brabantseasperge.nl

 

 

Ham 2020 Finalisten

De winnaar van dé Lekkerste aspergeham in 2020 was:

Keurslagerij van Hest

Tilburgseweg 81, 5051 AB Goirle
Tel. 013-5341389
www.vanhest.keurslager.nl

 

De overige genomineerde finalisten waren:

Slagerij Joep Smits
Gasthuisstraat 97, 5688 AW Oirschot
Tel. 0499-571355
www.joepsmits.gildeslager.nl

 

Thomas Koppens Vleeswaren
Postelstraat 37b
5711 EM Someren
Tel. 0493-491437
www.thomaskoppens.nl

 

Vorige winnaars van deze competitie:

Bent u benieuwd welke wijnimporteur eerder de eer heeft gehad om deze trofee mee naar huis te nemen, kijk dan in het overzicht  winnaars aspergeham-verkiezing