Brabant Asperge Genootschap

 

Asperges in het veld bij Aspergekwekerij Verhoeven, Cromvoirt

 

Logo Asperges In Het Veld Cromvoirt

 

STIJLVOL LUNCHEN & DINEREN IN HET ASPERGEVELD

Van 13 mei t/m 6 juni 2021 vindt de zesde editie plaats van Asperges in het Veld, een uniek evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Tweeëneenhalve week lang verrijst een stijlvol pop-up restaurant direct aan de aspergevelden van Kwekerij Verhoeven. Midden in de natuur op De Heihoorn in Cromvoirt gelegen in het grensgebied van ’s-Hertogenbosch.

Asp In Het Veld Cromvoirt

 

Asperges in het veld is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land in een unieke omgeving! Ruim 2 weken lang zal er weer een geweldig pop-up restaurant verrijzen direct aan de aspergevelden van Verhoeven Asperges, gelegen in het grensgebied van ‘s-Hertogenbosch.

Ons stijlvolle pop-up restaurant biedt ruimte voor zowel individuele gasten, kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 150 zitplaatsen. En bent u benieuwd naar de geheimen van het witte goud? Laat u dan rondleiden door Biologisch Dynamisch aspergekweker Erik Verhoeven en steek zelfs uw eigen asperges als u dat wenst.

Deze culinaire beleving wilt u toch ook meemaken? Kom genieten van een mooi stukje Brabantse cultuur en reserveer nu uw plaatsen!

 

Logo Asperges Van Verhoeven      

Aspergekwekerij Verhoeven

Sint Lambertusstraat 79
5266 AD   Cromvoirt
Tel. 0411-641845
www.asperges-verhoeven.nl

 

 

 

meer info of boeken:

asperges in het veld Cromvoirt          

 

Bovenstaande activiteit is geheel onder voorbehoud m.b.t. de maatregelen betreffende het Coronavirus.