Brabant Asperge Genootschap

 

Ravioli met asperges, garnalen en Hollandaise espuma

Aspergegerechten 16

 

(hoofdgerecht voor 4 personen)

Ingrediënten:
• 8 à 12 gekookte AA asperges
• 12 à 16 stuks ravioli, gevuld met garnaal of crab
• 50 gr. Hollandse garnalen
• 1 dl. Hollandaise saus
• 1 dl. room
• 1 bakje Tahoon cress
• zout


Bereiding:
Kook de raviolis volgens gebruiksaanwijzing in gezouten water gaar.
Verwarm de Hollandaise saus en room, doe dit in een slagroomspuit, doe er een gaspatroon bij, schud en houd warm “au bain-marie”.


Opmaak:
Haal de asperges en ravioli uit het kookvocht.
Schep ze op voorverwarmde borden.
Spuit er de Hollandaise espuma bij, strooi er garnaaltjes en desgewenst wat julienne gesneden truffel over.
Garneer met Tahoon cress.