Brabant Asperge Genootschap

 

<p style="text-align: center;"><img width="300" height="306" src="/media/2034/jan-en-frank-in-tuin_300x306.jpg" alt="Jan En Frank In Tuin"/></p> <p> </p> <p>Jan en Frank hebben hun sporen in de horeca ruimschoots verdiend, al meer dan vijfentwintig jaar werken zij samen. In deze samenwerkingsperiode hebben zij ruim tien jaar "De Rooise Boerderij" uitgebaat, met een kroon op hun samenwerkingsverband met het uitroepen als "Beste Aspergerestaurant"in 2012.</p> <p>De menukaart omschrijven wij als geënt op de klassieke Franse keuken, maar tegelijk modern georiënteerd. We kijken graag over de grens om onze gasten culinair te verrassen, maar we koken zoveel mogelijk naar het seizoen en met streekproducten.</p> <p> </p>

Wilt u weten hoe u Brasserie Lieveling kunt bereiken? Vul uw straat, huisnummer en woonplaats in en bereken de route. Een nieuw venster zal geopend worden met de routebeschrijving.

Van:     Naar:  Hoofdstraat 96, Schijndel  

Algemene gegevens

Chefkok Frank Groeneweg
Gastheer / Gastvrouw Jan van de Moosdijk
Adres Hoofdstraat 96
Postcode 5481 AJ
Plaats Schijndel
Telefoon 073-5494747
Website www.brasserielieveling.nl

Openingstijden

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 11:00 uur,

op zaterdag vanaf 10:00 uur.

Sluitingsdagen

Maandag gesloten.

Extra's

Van het aspergeseizoen wordt bij Brasserie Lieveling uiteraard veel werk gemaakt en asperges zullen dan ook ruimschoots op de menukaart staan.

Zoals o.a.: de succesvolle eigen creatie van chefkok Frank:

 

Aspergegerechten 07

Charlotte van asperges met gerookte paling.


 

Tuin Lieveling

Naast het stijlvolle interieur en het grote uitnodigend terras aan de voorzijde beschikken wij over een grote en mooie binnentuin waar u met mooi weer heerlijk kunt vertoeven.

 

Overige kenmerken

Parkeren

De Hoofdstraat is autovrij voetgangers gebied. U kunt het beste parkeren op het parkeerterrein bij de Jumbo: St. Jorisplein 4, Schijndel.

Betaalmogelijkheden

Naast contante betaling kunt u bij ons ook betalen met:

Pin  Mastercard  Amex Visa