Brabant Asperge Genootschap

 

<p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"><strong>Hotel-restaurant “In den Verdwaalde Koogel”</strong><br /><br />Hotel-restaurant In den Verdwaalde Koogel vindt u in het oude centrum van de vestingstad Heusden.<br />In een monumentaal pand uit 1620, kunt u zowel in het restaurant als op het terras, genieten van internationale producten uit een eigentijdse keuken, bereidt onder leiding van chef-kok Rob Engel.<br />Het hotel heeft 10 modern ingerichte hotelkamers en 1 luxe kamer, zodat u uw verblijf bij Monique en Auke Rauwerda, eigenaars en vooral gastvrouw en gastheer, kunt verlengen.<br />Met uitzicht op de Vismarkt en de jachthaven heeft u eigenlijk alles bij de hand om in korte tijd in andere sferen te komen. <br />In den Verdwaalde Koogel heeft in de afgelopen 28 jaren een reputatie opgebouwd op het terrein van gastvrijheid en is er steeds in geslaagd gasten aan te trekken uit de verre omgeving. Door constante kwaliteit, een gevarieerd aanbod en vooral met redelijke prijzen die u het gevoel geven echt gast te zijn.<br />Wat dat betreft hoeft u zich bij ons niet verdwaald te voelen, zeker als u weet dat u omringd wordt door schilderijen van de Heusdense kunstenaar Clemens Briels.<br /><br /></p> <p style="text-align: justify;"><img width="300" height="450" src="/media/1253/in-den-verdwaalde-koogel_300x450.jpg" alt="In Den Verdwaalde Koogel"/></p>

Wilt u weten hoe u Restaurant In den Verdwaalde Koogel kunt bereiken? Vul uw straat, huisnummer en woonplaats in en bereken de route. Een nieuw venster zal geopend worden met de routebeschrijving.

Van:     Naar:  Vismarkt 1, Heusden  

Algemene gegevens

Chefkok Rob Engel
Gastheer / Gastvrouw Auke en Monique Rauwerda, eigenaar/eigenaresse
Adres Vismarkt 1
Postcode 5256 BC
Plaats Heusden
Telefoon 0416-661933
Website www.indenverdwaaldekoogel.nl

Openingstijden

Keuken geopend van 12.00-21.00 uur.
In de maanden juni, juli en augustus van 12.00- 21.30 uur

Sluitingsdagen

Maandag vaste sluitingsdag. In de maanden juni, juli en augustus 7 dagen geopend.

Type keuken

Internationale keuken

Extra's

In de aspergetijd serveren wij heerlijke asperge gerechten.

 

IMG_1334    P1140536

Overige kenmerken

In den verdwaalde koogel is gesitueerd in een monumentaal pand uit 1620, centraal gelegen in de vestingstad Heusden en is uitstekend bereikbaar via autoweg en vaarroute. Combineer een bezoek aan het mooie Heusden met een heerlijke lunch, diner en/of overnachting bij in den verdwaalde koogel.

Parkeren

Betaald parkeren op de Vismarkt, of gratis in de nabije omgeving.

Betaalmogelijkheden

 Naast contante betaling kunt u bij ons ook betalen met:

Pin  Mastercard  Amex  Visa