Brabant Asperge Genootschap

 

<p> </p> <p><img width="448" height="299" src="/media/1555/_mg_5027_448x299.jpg" alt="_MG_5027"/></p> <p> </p> <p>Loopt het water al in de mond? Of heb je plannen om vanavond asperges te eten? Tijdens het aspergeseizoen – in de maanden april, mei en juni – verwelkomen we je graag in onze vernieuwde aspergewinkel in Haaren. Hier ben je 7 dagen per week aan het juiste adres om dagverse asperges te kopen. Dik of dun, geschild of ongeschild: tussen 9.00 en 18.00 uur heeft Van Empel Asperges uw favoriete lekkernij altijd op voorraad.</p> <p> </p> <p><img width="300" height="200" src="/media/1560/_mg_4964_300x200.jpg" alt="_MG_4964" style="display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;"/></p>

Wilt u weten hoe u Van Empel Asperges kunt bereiken? Vul uw straat, huisnummer en woonplaats in en bereken de route. Een nieuw venster zal geopend worden met de routebeschrijving.

Van:     Naar:  Belversestraat 24, Haaren  

Algemene gegevens

Gastheer / Gastvrouw Hannie van Empel
Adres Belversestraat 24
Plaats Haaren
Telefoon 0411-622941
Website www.vanempelasperges.nl

Openingstijden

In de maanden April, mei en juni zijn we 7 dagen in de week geopend van 9.00 - 18.00 uur.

Sluitingsdagen

In het aspergeseizoen hanteren wij geen sluitingsdagen.

Extra's

_MG_4977 (1)

 

In de aspergewinkel verkopen we ook diverse delicatessen en ingrediënten om je maaltijd tot een feestje te maken. Denk aan scharreleieren, roomboter, diverse soorten ham, gerookte zalm, aspergewijnen, ambachtelijk boerderij-ijs en nog veel meer. Ook aan bijbehorende accessoires, zoals schalen, servetten, aspergeschillers of pannen is gedacht. Om het je extra gemakkelijk te maken, bereiden we dagelijks verse aspergesoep in eigen keuken. En vanzelfsprekend kun je altijd rekenen op handige, culinaire tips om zelf asperges te bereiden.

 

_MG_4947  _MG_5044  _MG_4928

Overige kenmerken

De asperges van Henk en Hannie van Empel zijn met liefde geteeld en dagelijks vers geoogst in de Haarense zandgrond. Heb je onze asperges één keer geproefd, dan kunnen we je garanderen: ze smaken naar meer. Kom langs en geniet volop. Ook als je vanuit Boxtel, Vught, Oisterwijk, Esch, Berkel-Enschot of Moergestel een stukje moet omrijden. Het is de moeite waard. Zet je navigatiesysteem aan of volg de bewegwijzering.

Parkeren

Er is bij ons volop parkeergelegenheid.

Betaalmogelijkheden

Naast contante betaling kunt u bij ons ook betalen met:

Pin