Brabant Asperge Genootschap

 

<p><br /><strong>Van Gerven Asperges</strong></p> <p>In onze boerderij winkel heeft u een grote keus aan dagelijks verse asperges, zowel geschild als ongeschild. Van de beste restaurantkwaliteit AA-wit S Quality tot aan soepstukjes. Wij hebben ze allemaal voor u gesorteerd in meer dan 20 kwaliteitssoorten. <br /><br />Naast asperges verkopen wij in onze winkel ook andere producten. Deze producten behoren allemaal bij een lekkere aspergemaaltijd. Hierbij moet u denken aan zalm van viswinkel Zeezout in Oirschot, krieltjes van groenteboer van de Loo uit Helvoirt, de tot best verkozen aspergewijn van het jaar en nog vele andere producten! Ook deze producten worden dagelijks vers bij ons geleverd, waardoor u een gehele aspergemaaltijd in onze winkel kunt kopen.<br /><br /><img width="300" height="310" src="/media/1118/van-gerven_300x310.jpg" alt="Van Gerven"/> </p> <p> </p> <p> </p>

Wilt u weten hoe u Van Gerven Asperges kunt bereiken? Vul uw straat, huisnummer en woonplaats in en bereken de route. Een nieuw venster zal geopend worden met de routebeschrijving.

Van:     Naar:  Hoeven 7, Oirschot  

Algemene gegevens

Gastheer / Gastvrouw Jan en Willem van Gerven
Adres Hoeven 7
Plaats Oirschot
Telefoon 0499-575272
Website www.vangervenasperges.nl

Openingstijden

Tijdens het aspergeseizoen zijn wij dagelijks geopend van 09.00 tot 19.00 uur, ook op zon- en feestdagen.

Sluitingsdagen

Geen sluitingsdagen. Dus wij zijn op alle dagen in het aspergeseizoen geopend.

Extra's

DSC00189 (640x 466)

De eerste asperges van de volle grond zijn in 2014 officieel in ontvangst genomen door Gerdi Verbeet, Nederlands politica & voormalig voorzitter 2e kamer.

Deze eerste asperges waren op 18 maart 2014 gestoken.

Overige kenmerken

Tijdens het aspergeseizoen 2014 zijn wij dubbel in de prijzen gevallen, we hebben op 18 maart de eerste asperges van de volle grond gestoken en zijn winnaar geworden bij de proeverij van de lekkerste asperge.

Parkeren

Bij onze winkel is volop parkeergelegenheid.

Betaalmogelijkheden

Naast contante betaling kunt u bij ons ook betalen met:

Pin