Brabant Asperge Genootschap

 

<p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;">Beste aspergeliefhebber,<br /><br />Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in de teelt van asperges. Sinds 2014 hebben wij een nieuwe seizoenswinkel met Gasterij opgericht. In deze sfeervolle ambiance verkopen wij, naast dagverse asperges, een breed scala aan kwaliteitsproducten om van uw maaltijd een feestje te maken. Ook kunt u bij ons een leuk cadeaupakket laten samenstellen, desgewenst inclusief cadeaubon voor een lunch of een ontbijt in onze Gasterij.<br />Deze Gasterij met groot zonneterras bevindt zich op verdieping. U kunt hier, onder het genot van een hapje of een drankje genieten van een prachtig uitzicht over onze kersenboomgaard en aspergebedden. Ook kunt u een picknickmand met inhoud huren en deze nuttigen aan een van onze boomstamtafels in de boomgaard.<br />Sinds 2015 zijn wij licentiehouder van een nieuw, in samenwerking met Villeroy en Boch ontwikkeld aspergeservies. Dit servies is verkrijgbaar bij diverse collega’s en natuurlijk ook bij ons als ontwikkelaar hiervan.<br />zie voor meer informatie hierover: <a href="http://www.fieldsofgold-servies.nl" target="_blank">www.fieldsofgold-servies.nl</a><br /><br /><br /></p> <p><img width="400" height="363" src="/media/1305/dsc05712_400x363.jpg" alt="DSC05712"/></p> <p>Graag verwelkomen wij u op ons bedrijf,<br />Jos Huijbers en Lidy van de Ven</p>

Wilt u weten hoe u Hof van Huijbers kunt bereiken? Vul uw straat, huisnummer en woonplaats in en bereken de route. Een nieuw venster zal geopend worden met de routebeschrijving.

Van:     Naar:  Bekelaar 20, Mierlo  

Algemene gegevens

Gastheer / Gastvrouw Lidy van de Ven en Jos Huijbers
Adres Bekelaar 20
Plaats Mierlo
Telefoon 0492-661391
Website www.hofvanhuijbers.nl

Openingstijden

Winkel: maandag t/m zondag van 8:30 tot 18:00 uur
Gasterij: dinsdag t/m zondag van 9:00 tot 17:00 uur

Sluitingsdagen

De Gasterij is op maandag gesloten. De seizoenswinkel is deze dag gewoon open.

Extra's

Gelegen aan diverse fietsroutes net buiten het dorp. De winkel is in 2014 volledig vernieuwd en in de Gasterij op verdieping kunt u uw verblijf op ons bedrijf verlengen onder het genot van een heerlijk ontbijt, lunch, kopje koffie, glas verse sap enz. Het terras hier biedt een prachtig uitzicht over de kersenboomgaard. aardbeienveld en aspergebedden.

_MG_1913 

 IMG_2344  

_MG_1935

 _MG_2080  
Servies _20247 (2)
 
 _MG_1984  

Sinds 2015 zijn wij licentiehouder van een nieuw, in samenwerking met Villeroy en Boch ontwikkeld aspergeservies. Dit servies is verkrijgbaar bij diverse collega’s en natuurlijk ook bij ons als ontwikkelaar hiervan.
Zie voor meer informatie hierover: www.fieldsofgold-servies.nl

Parkeren

Er is een parkeerterrein bij ons bedrijf aanwezig.

Betaalmogelijkheden

Naast contante betaling kunt u bij ons ook betalen met:

Pin