Brabant Asperge Genootschap

 

<p> </p> <p><span style="font-size: medium;"><strong>van Hoof zachtfruit &amp; asperges</strong></span></p> <p style="text-align: justify;">Al meer dan twintig jaar telen wij asperges welke groeien in de perfect daar voor geschikte Rooise zandgronden, na bij camping Kienehoef.<br /> Gedurende diezelfde periode telen we ook de Blauwe bes ook wel bosbes genoemd daarnaast ook Frambozen en Rode bessen.<br /> Van genoemde zachtfruit producten leveren naast dagverse geoogste vruchten ook de daarvan afgeleide zoals confituur, gelei, ijs en vruchtensappen.<br /> Gedurende het oogstseizoen wordt er dagelijks geoogst, zodat onze producten dan ook echt dagvers zijn.<br /> De asperges worden desgewenst direct na aankoop voor u geschild.<br /> In het asperge seizoen leveren wij alle eventueel benodigde toebehoren voor het samen stellen van een complete heerlijke asperge maaltijd, eventueel met een toetje van ijs met, slagroom en aardbeien.<br /> Sausjes en soepen welke wij verkopen zijn van de beste merken.<br /> Vleeswaren van de plaatselijke ambachtelijke slager en natuurlijk de als beste bekroonde asperge wijn.<br /> Daarnaast zijn wij u graag behulpzaam bij het samen stellen van een gezondheid of thema pakket in cadeau verpakking.</p> <p> </p> <p><img width="300" height="300" src="/media/1261/vanhoof-zachtfruitasperges_300x300.jpg" alt="Van Hoof Zachtfruit &amp;Asperges"/></p>

Wilt u weten hoe u Aspergekwekerij A. van Hoof kunt bereiken? Vul uw straat, huisnummer en woonplaats in en bereken de route. Een nieuw venster zal geopend worden met de routebeschrijving.

Van:     Naar:  Roest 2A, Olland ( St. Oedenrode )  

Algemene gegevens

Gastheer / Gastvrouw Annie van Hoof
Adres Roest 2A
Plaats Olland ( St. Oedenrode )
Telefoon 0413-473608
Website www.vanhoofasperges.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur,
zaterdag van 09.00 tot 16.00
zondag van 11.00 tot 16.00 uur

Sluitingsdagen

Tijdens het aspergeseizoen hanteren wij geen sluitingsdagen.

Extra's

Wij bieden u 25 jaar ervaring!

Onze asperges zijn reeds meerdere keren uitverkoren als de "Lekkerste asperge van Brabant". Ook huisverkoop van eigen zacht fruit producten, tw. jams en sappen.

Workshops zijn ook mogelijk om zo alles te weten te komen over asperges en dan kunt u ook zelf asperges steken.

Verkoop van de uitverkoren aspergewijn en aspergeham.

Van onze producten kunnen wij samen met u gezonde en leuke cadeau verpakkingen samenstellen.

Annie Van 034

Overige kenmerken

Wij zijn in de competitie van: "Dé Lekkerste Asperge van Brabant" geëindigd op de 1e plaats in 2002 en 2008, dus voor een goede asperge bent u bij ons op het juiste adres.

Parkeren

Wij bieden u volop parkeergelegenheid op eigen terrein.

Betaalmogelijkheden

Naast contante betaling kunt u bij ons ook betalen met:

Pin