Brabant Asperge Genootschap

 

<p> </p> <p style="text-align: justify;">De aspergeboerderij van Piet en Mieke van Iersel is gelegen aan de schoorstraat 63 in Udenhout. Dit is aan de rand van het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. <br />Piet en Mieke zijn trots en enthousiast over de teelt van asperges. Zij vinden het een eerlijk en heerlijk product.<br />De boerderij winkel is in de maanden april, mei en juni dagelijks open. U heeft een grote keus aan  verse asperges, zowel geschild als ongeschild, alle kwaliteiten,  mooi gesorteerd.<br />Naast asperges hebben ze in hun boerderijwinkel alle toebehoren die een aspergemaaltijd tot een feest maken. Krielaardappelen, ham, diverse sausjes en eieren. Het feest is helemaal af met de uitverkoren aspergewijn en als afsluiting het zomerkoninkje, heerlijke zoete Hollandse aardbeien.<br />Bent u op zoek naar een leuk cadeautje of relatie geschenk. Ook daarvoor heeft men vele mogelijkheden.</p> <p style="text-align: justify;"><img width="400" height="711" src="/media/1384/van-iersel-foto_400x711.jpg" alt="Van Iersel Foto"/></p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"><img width="400" height="354" src="/media/1386/dsc03863-2-_400x354.jpg" alt="DSC03863 (2)"/></p>

Wilt u weten hoe u Aspergeboerderij van Iersel kunt bereiken? Vul uw straat, huisnummer en woonplaats in en bereken de route. Een nieuw venster zal geopend worden met de routebeschrijving.

Van:     Naar:  Schoorstraat 63A, Udenhout  

Algemene gegevens

Gastheer / Gastvrouw Piet en Mieke van Iersel
Adres Schoorstraat 63A
Plaats Udenhout
Telefoon 013-5113404
Website www.aspergeboerderijvaniersel.nl

Openingstijden

Wij zijn tijdens het aspergeseizoen april, mei en juni dagelijks open van 9.00 uur tot 19.00 uur. Ook op zon en feestdagen. Andere tijden in overleg is mogelijk.

Sluitingsdagen

Wij zijn tijdens het aspergeseizoen alle dagen open.

Extra's

Van Iersel Boerderij

Open dag
Elk jaar met Hemelvaart is er een Open Dag bij aspergeboerderij van Piet en Mieke van Iersel. Op deze dag is er alle gelegenheid om het proces van plant tot asperge van de volle grond tot het genieten in de mond op het aspergebedrijf mee te maken. Er vertrekt regelmatig een huifkar naar het aspergeland.  Er is van alles te beleven voor groot en klein.
U bent van harte welkom op deze ASPERGEDAG van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Winkel Van Iersel          

 

Culinaire week
Van 11 t/m 17 mei kunt u op de aspergeboerderij elke dag genieten van een drie gangen menu met wisselende gast koks. Er wordt een aspergemenu gekookt waarbij een passend glas wijn gepresenteerd zal worden.

Voor meer informatie neem een kijkje op onze website www.aspergeboerderijvaniersel.nl

Van Iersel Gerecht (1)

 

Overige kenmerken

Ook in 2015 zijn wij weer de winnaar van de eerste asperges van de koude grond.

Parkeren

Er is voldoende parkeer gelegenheid bij onze aspergeboerderij.

Betaalmogelijkheden

Naast contante betaling kunt u bij ons ook betalen met:

Pin