Brabant Asperge Genootschap

 

<p>In onze gezellige boerderijwinkel kunt u alle ingrediënten kopen, die een aspergemaaltijd compleet maken. Zo hebben we ook ham, wijn, roomboter, scharreleitjes, sauzen, schilmesjes, aspergesoep en in het seizoen "nieuwe aardappelen".</p> <p>Ook tips voor u om de asperges op een heerlijke manier te bereiden. U rijdt weg met een complete maaltijd ! <br />Om de klanten zo goed mogelijk te bedienen zijn we in het bezit van 2 moderne asperge-schilmachines. De asperges worden vers voor u geschild, maar liggen ongeschild uitgestald in de vitrine, zodat u kunt zien wat u koopt.</p> <p> <img width="300" height="220" src="/media/1914/winkel-vd-putten_300x220.jpg" alt="Winkel Vd Putten"/></p> <p> </p> <p><strong>Wij heten u van harte welkom in onze gezellige boerderijwinkel.</strong></p> <p><strong>U heeft bij ons altijd vers geschilde asperges !</strong></p>

Wilt u weten hoe u Aspergeboerderij van der Putten kunt bereiken? Vul uw straat, huisnummer en woonplaats in en bereken de route. Een nieuw venster zal geopend worden met de routebeschrijving.

Van:     Naar:  Vlierdenseweg 119, Deurne  

Algemene gegevens

Gastheer / Gastvrouw Carel en Cindy van der Putten.
Adres Vlierdenseweg 119
Plaats Deurne
Telefoon 0493-312082
Website www.aspergesdeurne.nl

Openingstijden

Onze boerderijwinkel is geopend vanaf begin April tot eind juni.

Maandag t/m vrijdag       9.00 - 18.00 uur
Zaterdag    9.00 - 17.00 uur
Zondag

 10.00 - 14.00 uur

 

Images (1)

 

 

Buiten de openingstijden van onze winkel kunt u terecht bij onze versautomaat :


Dagelijks tot 21.00 uur

Na afloop van het aspergeseizoen alleen verkoop van aardbeien via onze versautomaat, deze wordt dagelijks gevuld met verse aardbeien.

Sluitingsdagen

Tijdens het seizoen hanteren géén sluitingsdagen.

Extra's

Lekkersteaspergetrofee

Wij zijn winnaar van:

"Dé lekkerste asperges 2019"

van het Brabants Asperge Genootschap.

Al vele jaren doen wij mee aan deze competitie en sturen wij asperges in voor de proeverij; diverse keren waren we al hoog geeïndigd, maar nog nooit waren we de winnaar.

Totaal verbaasd waren we dat we deze bijzondere titel in 2019 in de wacht sleepten.

Door de drukte op het bedrijf was Cindy helemaal nietsvermoedend alleen gekomen en is de trofee aan haar door Chris Dekkers, de voorzitter van het Genootschap overhandigd, maar eenmaal thuisgekomen is de feestvreugde gedeeld met echtgenoot Carel, welke verantwoordelijk is voor de teelt en onze kinderen Fons en Vikky.

Deze wisseltrofee mogen we gedurende een jaar in onze boerderijwinkel zetten.

DSCN0575 (2)

 

Vd Putten -2

Parkeren

Wij bieden u voldoende parkeergelegenheid.

Betaalmogelijkheden

Naast contante betaling kunt u bij ons ook betalen met:

Pin