Brabant Asperge Genootschap

 

<p>Op ons familiebedrijf waar al meer dan 60 jaar asperges worden geteeld, weten we exact hoe je de lekkerste asperges krijgt, aan ervaring geen gebrek. <br />We vinden het fijn dat onze klanten de asperges waarderen, we doen er ook alles aan om de goede smaak te behouden of zelfs te verbeteren.<br />In de verkoopruimte waar we de asperges wassen, sorteren schillen en verpakken kunt u zelf een keuze maken welke sortering u wilt en waar naast overheerlijke asperges ook de aanverwante producten hiervan verkrijgbaar zijn.<br /><br /></p> <p><img width="367" height="275" src="/media/1683/helma-frenk_367x275.jpg" alt="Helma -frenk"/></p> <p><span style="font-size: small;"><strong>Wij heten u van harte welkom in</strong></span></p> <p><span style="font-size: small;"><strong>De Beste Aspergewinkel 2017</strong></span></p> <p><span style="font-size: small;"><strong>Frenk en Helma ter Stege.</strong></span></p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p>

Wilt u weten hoe u Aspergeboerderij ter Stege kunt bereiken? Vul uw straat, huisnummer en woonplaats in en bereken de route. Een nieuw venster zal geopend worden met de routebeschrijving.

Van:     Naar:  Venstraat 4b, Sint-Michielsgestel  

Algemene gegevens

Gastheer / Gastvrouw Frenk en Helma ter Stege
Adres Venstraat 4b
Plaats Sint-Michielsgestel
Telefoon 073-5512184
Website www.aspergeboerderijterstege.nl

Openingstijden

In het aspergeseizoen ( begin april tot eind juni )

Ma t/m za 9.00 tot 18.00 uur
Zon/feestdagen               9.00 tot 18.00 uur

Sluitingsdagen

Wij hebben géén sluitingsdagen. In het aspergeseizoen zijn wij iedere dag geopend.

Extra's

Besteaspergewinkel    

 Gekozen door het

Brabants Asperge Genootschap als: 

 

Beste aspergewinkel

2017

 

 

 Winkelfoto

 

Winkelfrenk      Aspergesverpakken

Overige kenmerken

Iedereen die waarde hecht aan eerlijke producten, is bij ons op het juiste adres. Naast onze eigen asperges verkopen wij ook andere seizoensgroenten. Wij zijn trots op de smaak van onze asperges en anderen groenten. Kom gerust een langs , onze boerderij ligt in Sint-Michielsgestel, aan de rand van het mooie Bossche Broek, waar ook de aspergevelden liggen.

Parkeren

Er is ruime gelegenheid om te parkeren.

Betaalmogelijkheden

Naast contante betaling kunt u bij ons ook betalen met:

Pin