Brabant Asperge Genootschap

 

Hét Aspergerestaurant 2016

Na meerdere bezoeken tijdens het afgelopen aspergeseizoen zijn door onze “mistery guests” een drietal aangesloten restaurants genomineerd voor deze titel.

Na nog een “mistery” bezoek  aan het begin van dit jaar,  mogen wij nu bekendmaken dat als “Hét Aspergerestaurant 2016” naar voren is gekomen:

AUBERGE “DE ZWAAN”   te Oirschot

Zwaan oorkonde

 


 

Zij waren gezamenlijk voor deze titel genomineerd met:

Krabbendam oorkonde Hotel-Restaurant Gasterij Krabbendam

Monique en Jan-Chris Krabbendam

Wilhelminaplein 14
5711 EK  Someren
Tel. 0493-492728
www.gasterijkrabbendam.nl   

 
En nog een derde restaurant; dit bedrijf heeft echter onlangs zijn deuren gesloten en bedrijfsactiviteiten beëindigd, waarna het bestuur heeft moeten besluiten om de verkiezing met deze twee restaurants af te sluiten.

De nominees zijn door een bestuurs delegatie bezocht en op de hoogte gebracht en zij ontvingen uit handen van onze voorzitter de oorkonde.

In ons magazine “Brabantse Asperges, van Kop tot Kuntje dé Lekkerste” editie 2016 wat bij onze aspergetelers en restaurants verkrijgbaar is, staat een reportage van deze restaurants.

De trofee zal aan Hannie van de Schoot & Martien van Dingenen van Auberge “de Zwaan” worden overhandigd tijdens het openingsdiner van het Brabantse aspergeseizoen van het Genootschap op 25 april in Vught en worden de beide genomineerden ook nog eens in het zonnetje gezet ten overstaan van de aanwezige aspergeliefhebbers.


Voor "Hét Aspergerestaurant 2016” van het Brabants Asperge Genootschap gaat u naar:

AUBERGE “DE ZWAAN”
Markt 4
5688 AJ    Oirschot
Tel. 0499-551414
www.dezwaan-oirschot.nl