Brabant Asperge Genootschap

 

Loofverbranding 2018

Jaarlijkse traditionele loofverbranding bijzonder succesvol dankzij grote opkomst van onze leden telers.

DSCN0396-1

 

Op maandag 3 december jl. is de traditionele loofverbranding gehouden voor onze telers, een jaarlijkse avond speciaal georganiseerd voor de aspergetelers aangesloten bij het Brabants Asperge Genootschap.

 

Dit jaar waren we te gast bij:

Helden Van Kien 

Restaurant

”De Helden van Kien”

Bremhorst 1
5491 LR Sint Oedenrode
tel. 0413-322598 

www.deheldenvankien.nl

 

Traditioneel is tijdens deze avond symbolisch het loof verbrand en waren er twee sprekers over actuele onderwerpen voor onze telers:

DSCN0407 (1) 

Wim Verberne van 
Peijs Verpakkingen

Heeft een korte uiteenzetting gegeven over verpakkingen en heeft een samen met Lidy v/d Ven ontworpen asperge cadeauperpakking geintroduceerd.

Voor meer info:
www.peijs.nl

   
Image (2) 

Prema Kersten en Anita Buenen van 
Positioneringsadvies

Hebben een uitleg gegeven over de noodzaak van het gebruik van social-media en FaceBook in het bijzonder.

Ze bieden een speciale training aan huis op maat met alle "ins en outs" over het gebruik van FaceBook voor de aspergeteler.

Voor meer info:
www.positioneringsadvies.com

 

Onder het genot van een heerlijke maaltijd en een drankje hebben de telers gezellig met elkaar kunnen bijpraten over diverse onderwerpen welke nog op tafel kwamen.

Nu kunnen de aspergebedden rustig de winter doorkomen en dan maar afwachten wanneer de eerste "Koningin der groenten" in het voorjaar haar kopje weer op zal steken om het aspergeseizoen 2019 in te luiden. Hierover zal het Brabants Asperge Genootschap dan weer uitgebreid berichten met het nieuws over de eerste asperge van de volle grond.