Brabant Asperge Genootschap

 

Seizoens afsluiting 2018

Het Brabantse aspergeseizoen 2018 is weer afgesloten met de traditionele

"HOUDOE ASPERGE"

Ditmaal was het Genootschap te gast in De Nachtegaal te Schijndel.

Nachtegaal

 

Arwin Vrijst Kl De brigade onder leiding van Chef-kok Arwin van Kaathoven van restaurant De Nachtegaal heeft er een bijzondere avond van gemaakt voor de leden van het Brabants Asperge Genootschap.

Er is een heerlijk aspergemenu geserveerd met de asperge in de hoofdrol, waarbij de eerste drie gangen werden uitgeserveerd op het schitterend gelegen en zonovergoten tuinterras.

DSC06372 DSC06323  

 

Als afsluiting van de avond werden de aanwezige gasten door Ivan Verschuren voorzien van heerlijke Rombouts Koffie en speciaal gemaakte aspergebonbons en petit-fours van Puur Kemps.


 

Spelden - Linten

Er zijn diverse nieuwe leden geïnaugureerd met de ledenspeld en het lint met medaille voor de vijfjaarsleden.

 

Cheque Met Je Hart

Ook is op deze avond de cheque uitgereikt door Linda Kok van Vivent Mariaoord aan Jet van der Linden van de stichting Met je Hart  van het opgehaald bedrag van de verzorging van het jaarlijkse benefietdiner zie verder

 

 Brigade Nachtegaal

Na het bedanken van de witte en zwarte brigade is door de voorzitter het "Bouquet d'Asperge" uitgereikt aan Richard & Francy van de Coevering als blijk van waardering voor de geweldige verzorging van de avond.

Het Brabants Asperge Genootschap kan weer terug kijken op een goed verzorgde afsluiting van het Brabantse Aspergeseizoen 2018.