10 personen
- 20 st. asperges
- 10 st. eieren
- azijn
- 10 plakken brioche brood
- geklaarde boter
- 500 g Hollandse spinazie
- zout en peper
- 400 g beenham, in plakken
- 2,5 dl Knorr Garde d’Or Hollandaise Saus
- 20 g kruiden
Asperges:
Schil de asperges. Kook de asperges met wat zout en laat ze in het kookvocht afkoelen. Snijd de asperges en verwarm ze in het kookvocht
Eieren:
Pocheer de eieren in water met een scheutje azijn.
Garnituur:
Steek de plakken brioche brood uit met een ronde steker. Rooster of bak het brood in de pan met wat boter bruin. Was de spinazie en stoof deze kort met wat boter en breng op smaak. Snijd de ham in dunne plakken.
Saus:
Verwarm de Hollandaise saus en giet deze in een sifon. Zet de sifon onder druk met een patroon en houd deze ‘au bain marie‘ warm.
Opmaak:
Verdeel de brioche over de borden en bouw deze op met de spinazie, asperges, ham en daarop het gepocheerde ei. Maak de Benedicteieren af met de Hollandaise en de kruiden.
Schil en kook de asperges beetgaar in gezouten water. Snijd de asperges in mooie stukken.
[...]Stoom de asperges ca.16 minuten tot deze beetgaar zijn op 100 °C. We voegen zelf niks toe we houden een heerlijke bite aan de asperges [...]
Verwarm de oven voor op 150 °C. Snijd de cherrytomaatjes in kwarten. Pel de knoflook en hak deze fijn. Meng de cherrytomaatjes met de h[...]