4 personen
- 2 kg. asperges AA
- 400 gr. gekookte achterham
- 400 gr. krielaardappeltjes
- 125 gr roomboter
- 8 eieren, hardgekookt
- 8 takjes gehakte peterselie
- Zout naar smaak
Schil de asperges en kook deze in 5 minuten gaar
Laat ze 10 minuten zachtjes doorgaren, van het vuur af.
Kook de krielaardappeltjes gaar.
Maak de hardgekookte eieren fijn en verwarm ze in de gesmolten boter.
Zet de borden warm, dresseer de asperges en hierop de ham.
Serveren met de warme boter + ei en de aardappeltjes.
Asperges: Schil de asperges. Kook de asperges met wat zout en laat ze in het kookvocht afkoelen. Snijd de asperges en verwarm ze[...]
Schil en kook de asperges beetgaar in gezouten water. Snijd de asperges in mooie stukken.
[...]Stoom de asperges ca.16 minuten tot deze beetgaar zijn op 100 °C. We voegen zelf niks toe we houden een heerlijke bite aan de asperges [...]