- 4 st. focacciabrood van 100 gr. met rozemarijn of naturel. (kant & klaar)
- 300 gr. brie.
- 12 gekookte asperges A, uitgelekt en drooggemaakt.
- 2 eetl. honing.
- 50 gr. geroosterde amandelen met rooksmaak
Verwarm de oven voor op 190° C.
Leg het focacciabroodjes op een bakplaat.
Snijd de asperges in de lengte door en beleg het brood met de asperges.
Verdeel hierop de in plakjes gesneden brie en besprenkel met wat honing.
Bak het in ongeveer 10 minuten af in de oven.
Haal uit de oven en strooi er dan wat gehakte gerookte amandelen op.
Asperges: Schil de asperges. Kook de asperges met wat zout en laat ze in het kookvocht afkoelen. Snijd de asperges en verwarm ze[...]
Schil en kook de asperges beetgaar in gezouten water. Snijd de asperges in mooie stukken.
[...]Stoom de asperges ca.16 minuten tot deze beetgaar zijn op 100 °C. We voegen zelf niks toe we houden een heerlijke bite aan de asperges [...]