4 personen
- 8 à 12 gekookte AA asperges
- 12 à 16 stuks ravioli, gevuld met garnaal of crab
- 50 gr. Hollandse garnalen
- 1 dl. Hollandaise saus
- 1 dl. room
- 1 bakje Tahoon cress
- Zout
Kook de raviolis volgens gebruiksaanwijzing in gezouten water gaar.
Verwarm de Hollandaise saus en room, doe dit in een slagroomspuit, doe er een gaspatroon bij, schud en houd warm “au bain-marie”.
Opmaak:
Haal de asperges en ravioli uit het kookvocht.
Schep ze op voorverwarmde borden.
Spuit er de Hollandaise espuma bij, strooi er garnaaltjes en desgewenst wat julienne gesneden truffel over.
Garneer met Tahoon cress.
Asperges: Schil de asperges. Kook de asperges met wat zout en laat ze in het kookvocht afkoelen. Snijd de asperges en verwarm ze[...]
Schil en kook de asperges beetgaar in gezouten water. Snijd de asperges in mooie stukken.
[...]Stoom de asperges ca.16 minuten tot deze beetgaar zijn op 100 °C. We voegen zelf niks toe we houden een heerlijke bite aan de asperges [...]